avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... procuror fara inm????
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

procuror fara inm????

am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere la inm, din cauza deficitului.ar fi favorizati cei cu masterul in stiinte penale.cursurile ar dura doar 6 luni.dar mie nu-mi vine sa cred.a mai auzit cineva asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 5 Martie 2008
cele doua link-uri sunt concludente ..... scrie fara concurs. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs procurori in martie-aprilie 2008 candy_1848 candy_1848 salutare. detine cineva vreo informatie mai ``oficiala``referitoare la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de procurori?eu am auzit ca s-ar organiza ... (vezi toată discuția)
Nu se mai organizeaza concurs de intrare in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime danielled danielled Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)