Astazi am fost chemata sa semnez actul aditional la contratul de credit initial cf ord 50/2010. In acest act aditional exista in continuare "comisionul de administrare a creditului care reprezinta costul cu intretinerea si administrarea creditului si va fi platit de catre Imprumutat lunar, odata cu rambursarea ratelor de credit conform graficului de rambursare". In contractul initial acest comision era stabilit printr-un procent (0.4% stabilit la valoare soldului creditului). Acum se stabileste o formula de calcul... prin care .... surpriza ... conform graficului de rambursare.... ecesta este mai mare decat in contractul initial. Este legal? Cum pot rezolva aceasta problema? Mentionez ca actul aditional nu l-am semnat, decat l-am ridicat pentru a ma documenta asupra celor scrise.
in primul rand ar trebui sa obtineti un raspuns si apoi sa mergeti la Protectia consumatorului.La ce banca ati luat creditul?Deja s-au format grupuri pe net in functie de banca de l a care s-a luat cereditul,ti[ul de credit si actioneaza in acomun.
Dna av.Larisa,stiu ca nu e permis pe forum sa se treaca unitatea bancara ,de aceea am sa trec doar initialele UTBank, Sv.
Au trecut peste 15 zile de cand am notificat banca si neavand un raspuns din partea lor,iar de cate ori am trecut pe la ei ,mi-au spus ca in cel mai scurt timp voi primi un raspuns.Asadar am ajuns la UNPC.
A doua notificare facuta la banca a fost de prelungire a semnarii actului aditional-si mi-au zis ca fiind un caz mai special se prelungeste fara probl. dar asta a fost verbal.
Adica eu sunt singura din Sv cu asemenea probl!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce sa fac ....sa merg luni la banca sa vad care mai e situatia ?
In cat timp iti dau raspunsul ?
15zile lucratoare sau calendaristice?
Multumesc!