avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati cu mult umflate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati cu mult umflate

Buna ziua. Avem probleme mari cu asociatia din blocul unde am un apartament inchiriat. Chiriasul este rau platinic, problema cea mare este ca admnistratorul pune penalizari de mai multe ori la aceeasi suma, iata un calcul:

- suma intiala in februarie era 380 lei
- mai penalitatea era de 2,3 lei (3zilex0.002x380)
- iunie penalitatea era de 25lei (33zilex0.002x380)
- iulie penalitatea era de 49lei (64zilex0.002x380)
- august penalitatea era de 71lei (94zilex0.002x380)
- sept penalitatea era de 96lei (125zilex0.002x380)

= Total: 620lei

Deci a adaugat la sfarsit troate penalitatile de pe lunile din interval, mi se pare hotie pe fata, deci chiriasul meu are de platit penalitati de 5 ori aplicate la suma initiala. Nu este o incalcare flagranta a legii?

Ce se poate face impotriva acestui admnistrator?

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:11, 29 Octombrie 2010
@saschart,
Vad ca reveniti dupa o luna si vreti in continuare ca cineva sa-i amendeze pe cei care muncesc in asociatie. Dar nu ati spus ce restante aveti. Am inteles ca acea suma de 380 lei la care va referiti este restanta din luna febtruarie. La insistenta mea ati recunoscut mai sus ca intradevar chiriasul nu a platit din februarie. Nu este asa de greu sa facem impreuna calculul penalizarilor daca ne spuneti si restantele pentru lunile martie, aprilie...august.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare penalitati la plata geomar geomar Buna ziua, Incerc sa gasesc o rezolvare cat mai simpla , la o problema complicata. Locuiesc intr-un bloc, asociatie de locatari (nu proprietari), fara ... (vezi toată discuția)
Penalizari la penalizari marinanicolae marinanicolae Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati, In 2007 s-a schimbat administratorul la bloc, bloc comunist cu 100 apartamente. Eu am avut ceva restante pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Penalitati abuzive? RobertIvan RobertIvan Buna seara. Indraznesc sa va cer sfatul intr-o problema aparuta recent la calculul cotelor de intretinere aferente imobilului in care locuiesc. IN ... (vezi toată discuția)