Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Furat la salariu

Am o si eu o intrebare.

Lucrez la o companie (patronat , sper ca ma exprim bine) , unde lucrez in fiecare weekend. Lucrez pentru ca sunt obligat ( la un cinematograf) dar pe fluturasul de la salariu cand citesc la randul cu ore in weekend apare 0 , la ore de noapte tot 0 desi cateodata plec de acolo la ora 1 chiar 2 noaptea. Suntem platiti de o firma , Lugera, si am zis sa apelez la dvs inainte sa ma duc la FISC sau unde trebuie ca sa imi cer drepturile , pentru ca sunt platit normal si in orele de weekend.

Este corect sa ma plateasca normal in weekend din moment ce pe fluturas apare : ore weekend ?
Cel mai recent răspuns: Ionrazvan , utilizator 01:21, 26 Septembrie 2010
Nu, trebuie sa beneficiati de anumite sporuri.
Puteti face sesizare la Inspectia Muncii.
Multumesc . asa o sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , lucrez la o firma ca si paznic de noapte angajat ... GabrielM85 GabrielM85 Buna ziua , lucrez la o firma ca si paznic de noapte angajat cu 3000 de lei in c.i.m. real in mana am primit doar 1500 de lei lunar in ultimele 6 luni de cand ... (vezi toată discuția)
Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 alexmal alexmal Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de calculul corect al salariului intr-o companie cu ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariatilor Ella8945 Ella8945 Buna ziua, Am si eu o intrebare. De fapt, cand vine vorba de informare juridica si codul muncii am mai multe, dar pentru inceput as vrea sa stiu care imi ... (vezi toată discuția)