avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un caz special - transfer de la un liceu la altul in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru

buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput "viata de liceu":(...doar k la liceu am unele probleme:-S..
Colegii se feresc de mine,nu vor sa vorbeasca cu mine parca as fii invizibila si nu pot sa ma integrez cu eii..totii sunt cu nasu` pe sus etc..se feresc de mine pentru ca sunt de etine rroma,nu mi s`a intamplat niciodata acest lucru..ca cineva sa se fereasca de mine.Acum as vrea sa ma mut din aces liceu doar ca nu vreau sa mai astept un semestru..crede`ti ca as putea?Nu o sa rezist un sem intreg acolo.Va rog sa imi spune`ti ce as putea face si unde ar trebuii sa merg ca sa ma poata ajuta cineva.
Mai preciis este vorba de liceul Jean Monnet...Va Multumesc:(
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:37, 1 Octombrie 2010
Desi avem cu totii un loc rezervat in aceasta lume, trebuie sa ne luptam pentru el....
Trist, foarte trist:sorry:
Parerea mea este ca acele obstacole de care trebuie trecem de-a lungul vietii sunt acolo tocmai pentru a ne intari convingerea ca putem si suntem capabili de a infrunta mult mai multe. Niciodata nu ni se da mai mult decat putem duce...
:luck:
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua surori, acelasi liceu - una admisa, una respinsa aleius aleius Buna ziua,am o situatie destul de dureroasa pentru nepotelele mele. Sunt doua surori la 1 an diferenta,dar au urmat cursurile scolare in acelasi an.Anul ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar in clasa a 9 pana la sfarsitul sem.1 ContSters223036 ContSters223036 buna ziua vreau sa ma transfer de la liceul in care sunt acum pentru ca nu imi place ce invat(sunt la stiinte ale naturii),colegii se iau mereu de mine sh nu ... (vezi toată discuția)