avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită onorariu
Discuție deschisă în Executare silită

onorariu

ce se [poate intampla daca un creditor nu plateste onorariu de executare. De exemplu un creditor a inaintat executorului judecatoresc dosar pt recuperarea crentei, executorul nu i a cerut avans, firma debitoare a intrat in insolventa si acum creditorul nu mai vrea sa plateasca. legal ce poate face executorul pentru a intra in posesia banilor sai? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nastaseelena , utilizator 19:18, 18 Octombrie 2010
s a incheiat numai un p v de cheltuieli si onorariu nu si un contract, executorul nu lucreaza cu contracte, ci in baza unei cereri de executare si p v cheltuieli... Acum intrebarea mea este . se poate cere incuviintarea p v cheltuieli pt a si recupera cheltuielile? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Se poate introduce o "actiune inpretentii" impotriva executorului judecatoresc? Manole Dumitru Manole Dumitru In cadrul procedurii executionale creditorul incheie cu executorul judecatoresc un Contract De Executare Silita cu specificarea termenului de finalitate a ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de executare silita? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Vreau si eu o lamurire legata de cheltuielile de executare silita. Ele sunt avansate de creditor executorului pentru a se deschide dosarul de ... (vezi toată discuția)