avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz acordare salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz acordare salariu compensatoriu

Buna ziua!
In urma discutiilor avute cu angajatorul imi este refuzata cererea verbala referitoare la acordarea salariului compensatoriu.
Cererea in scris cui va trebui sa o adresez?
Cand ar trebui formulata aceasta cerere ? In timpul preavizului, dupa incetarea activitatii...?

Va multumesc ,
Alenis
Cel mai recent răspuns: ContSters157367 , utilizator 22:11, 1 Octombrie 2010
Dreptul de a solicita plata unui salariu compensatoriu se naste odata cu incetarea c.i.m. ... pentru instanta, actiunea se depune in termen de 6 luni de la data incetarii c.i.m.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala...un sfat, va rog! lilisor24 lilisor24 Incepand cu 3 ian 2009, postul pe care l-am ocupat s-a desfiintat. Mi s-a prezentat o decizie de restructurare a postului pe care am semnat-o. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii ContSters157367 ContSters157367 Buna ziua! In urma Notificarii prin care sunt anuntata ca in conformitate cu art 86 alin 5 si6 din Legea 85/2006 se denunta contractul de munca , pot cere ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu andabej andabej Firma la care lucrez urmeaza sa desfiinteze un post cu acordarea unui salariu compensatoriu angajatului respectiv. Imi puteti spune ce fel de salariu trebuie ... (vezi toată discuția)