avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RECUPERARE IMPRUMUTURI IN CAZ DE DECES
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE IMPRUMUTURI IN CAZ DE DECES

MAMA MAEA A DECEDAT ACUM 4 ANI. A VUT UN CARD DE IMPRUMUT LA O BANCA . NU A AVUT ASIGURARE LA IMPRUMUT . BANCA ACUM MA SOMEAZA PE MINE SA PLATESC IMPRUMUTUL. CE STE DE FACUT IN CAZUL ACESTA. TREBUIE SA PLATESC SAU NU DEOARECE NUMI POT PERMITE .
Cel mai recent răspuns: RODICAPIS , utilizator 16:07, 6 Octombrie 2010
va multumesc frumos pentru ca m-ati ajutat si pentru timpul acordat
rodica patulea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare mobila - sfat Tudor89 Tudor89 Buna ziua, In urma cu 7 Ani tatal meu a decedat si prin succesiune apartamentul a fost lasat 25 % mamei 75% mie. Maica-mea a facut niste prostii , prin ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca RODICAPIS RODICAPIS Buna , eu am o problema mai speciala. Mama mea a decedat in 2007 am aflat ca mama mea avusese un imprumut card descoperire de card in 2011 cand cam primit de ... (vezi toată discuția)
Vaduva este obligata sa achite datoriile decedatului? Delya Db Delya Db Tatal meu a luat acum cativa ani un credit doar cu buletinul (25 mil), asa, de capul lui.Neprimind niciodata vreun desfasurator cu ratele lunare ce le avea de ... (vezi toată discuția)