AM UN CARD DE CREDIT LA CETELEM..SI LA ULTIMA DISCUTIE CU FIRMA DE RECUPERARII AM PRIMIT RASPUNSUL CA MI SE VA OPRI DIN INDEMNIZATIE (CONCEDIU CRESTERE COPIL)100% PANA ACHIT CREDITUL.
INTREBAREA MEA ESTE DACA SE POATE???
va MULTUMESC
Legal, orice poprire instituita pentru rambursarea unor datorii legate de un credit, nu poate depasi o treime din venitul net lunar, deci vi se poate retine, in baza unui document legal (nu pe baza unei simple discutii cu o firma de recuperari). Deci trebuie sa vi se aduca la cunostinta valoarea totala a debitului, inclusiv dobanzi penalizatoare, alte costuri legate de cardul de credit si numai pe baza unui document legal sa vi se retina o treime din cuantumul indemnizatiei lunare, nicidecum integral.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu recuperatorul, in sensul de a-i transmite o adresa scrisa prin care sa-i solicitati precizarea informatiilor enumerate mai sus.
A vi se retine integral indemnizatia de crestere copil este un abuz si puteti sa-i dati in judecata.
Blocare conturi
lorelay1
Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)