avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BANCA

AM UN CARD DE CREDIT LA CETELEM..SI LA ULTIMA DISCUTIE CU FIRMA DE RECUPERARII AM PRIMIT RASPUNSUL CA MI SE VA OPRI DIN INDEMNIZATIE (CONCEDIU CRESTERE COPIL)100% PANA ACHIT CREDITUL.
INTREBAREA MEA ESTE DACA SE POATE???
va MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 14:38, 7 Octombrie 2010
Legal, orice poprire instituita pentru rambursarea unor datorii legate de un credit, nu poate depasi o treime din venitul net lunar, deci vi se poate retine, in baza unui document legal (nu pe baza unei simple discutii cu o firma de recuperari). Deci trebuie sa vi se aduca la cunostinta valoarea totala a debitului, inclusiv dobanzi penalizatoare, alte costuri legate de cardul de credit si numai pe baza unui document legal sa vi se retina o treime din cuantumul indemnizatiei lunare, nicidecum integral.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu recuperatorul, in sensul de a-i transmite o adresa scrisa prin care sa-i solicitati precizarea informatiilor enumerate mai sus.
A vi se retine integral indemnizatia de crestere copil este un abuz si puteti sa-i dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire indemnizatie lavinia_serban lavinia_serban Acum doi am facut un credit la Cetelem, iar in ultima periaoda, mai bine de 4-5 luni nu am platit ratele, si m-am trezit ca mi s-a pus poprire pe contul ... (vezi toată discuția)
Card de salariu blocat AlexaLaura AlexaLaura Buna seara,am nevoie urgent de un sfat...Am avut o rata care o plateam prin cetelem si mi-am onorat toate ratele,acum sunt bagata in baza de date ca rau ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)