Asta in conditiile in care pe un alt post exista o pers. cu 2 CIM . Este prof titular la o sc in oras si inspector la DJTS unde are si baza. Mentionez faptul ca nu exista timpul fizic necesar pe langa faptul ca programul de la sc se suprapune cu cel de la DJTS. Va intreb daca il pot contesta , unde si in baza caror legi!!!!!! Multumesc anticipat
ctynn a scris:
decizia unilaterală a angajatorului referitoare la încheierea, executarea, modificarea, suspendarea sau încetarea contractului individual de muncă; ...
decizia unilaterala de incetare a c.i.m. nu echivaleaza neaparat cu decizia de concediere !
Dar cu ce echivaleaza ? ... cu o demisie ? ...
lumyyy a scris:
Asta in conditiile in care pe un alt post exista o pers. cu 2 CIM . Este prof titular la o sc in oras si inspector la DJTS unde are si baza. Mentionez faptul ca nu exista timpul fizic necesar pe langa faptul ca programul de la sc se suprapune cu cel de la DJTS. Va intreb daca il pot contesta , unde si in baza caror legi!!!!!! Multumesc anticipat
Eu am inteles ca vrea sa-si conteste colegul, nu preavizul.......?!
Nu stiu ce lege permite sa ai doua CIM-ri al caror orar se suprapune, cand locul muncii si angajatorii sunt diferiti... zic si eu
sa mai revad cumulul de functii, sa vad daca admite...