avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare ITM + actiune in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare ITM + actiune in instanta

Buna ziua,

Se poate ca in acelasi timp sa inaintez atat sesizare catre ITM cat si actiune in instanta ( deci pe 2 fronturi ) pentru neplata ultimelor drepturi banesti ( salar + zile concediu de odihna neefectuat ) cat si pentru refuzul de a mi se incheia contractul de munca ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:44, 5 August 2011
Buna seara,

Multumesc frumos pentru raspuns, ma voi interesa de proceduri.
Buna ziua.O persoana a ramas insarcinata, a adus adeverinta de la medicul de familie ce atesta acest lucru si patronul nu mai vrea sa o primeasca in firma la auzul acestei vesti?ce tr sa faca?o sesizare la itm?ea intre timp nu mai poate intra in societate, sta acasa.tr sa actioneze si in instanta si sesizare catre itm?ce ar tr sa contina aceasta?
Faceti mai intai , cat mai repede, o sesizare scrisa la itm in care sa prezentati situatia in amanunt(cu fapte si date). E clar un abuz. Avea un contract de munca care nu a fost respectat de angajator.
1. Faceti urgent o sesizare catre ITM.
2. Relatati exact faptele, asa cum ati spus aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii neplatite aliceee aliceee Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: Pana de curand (22.06.2012) am lucrat la o firma de pariuri sportive care se pare ca a uitat ca ... (vezi toată discuția)
Patroni hoti mihaela_d_a mihaela_d_a Acum 3 luni m-am angajat la o firma, societatea isi incepuse activitatea de putin timp din decembrie 2012. Fiind angajata pe postul de secretara am vazut ca ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale dan_277 dan_277 Ma confrunt si eu cu neplata salariului. Am lucrat pe perioada deteriminata pe 3 luni iar in ultima luna cand le-am spus ca numai vreau sa lucrez la acea firma ... (vezi toată discuția)