Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

are fiul meu dreptul la somaj?

fiul meu a terminat liceul in 2009 s-a inscris la facultate a absolvit un an acum a renuntat la facultate. are dreptul la somaj?
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2010
popaangelica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters172322 , utilizator 08:53, 13 Octombrie 2010
Indemnizatia de somaj se acorda numai absolventilor care depun actele la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la absolvire.
sa inteleg ca nu,am si eu fata in aceiasi situatie. nu a renuntat la facultate,a inghetat anul 2 de facultate.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
ContSters172322, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect? riannart riannart Anul acesta fiul meu a terminat liceul si pe data de 13 septembrie am fost sa introduc actele pentru somaj deoarece nu am gasit nimic de lucru pentru el in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj muzikhous3 muzikhous3 Buna Ziua...As dori sa stiu si eu daca beneficiez de somaj in cazul in care renunt la facultate de pe al doilea semestru Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)