avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... credibilitatea judecatorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

credibilitatea judecatorului

sotul meu e condamnat definitiv acum avem o cerere de revizuire si a cazut la instanta care la pus liber si motiveaza k nu sunt indicii temeinice si nici macar banuit,credeti k va anula condamnarea si va rejudeca dosarul ptr k nu sunt probe sau va tine cu instanta care la condamnat fara probe si va ramane asa cum au considerat judecatori condamnandu-l .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:05, 14 Octombrie 2010
michy a scris:

sotul meu e condamnat definitiv acum avem o cerere de revizuire si a cazut la instanta care la pus liber si motiveaza k nu sunt indicii temeinice si nici macar banuit,credeti k va anula condamnarea si va rejudeca dosarul ptr k nu sunt probe sau va tine cu instanta care la condamnat fara probe si va ramane asa cum au considerat judecatori condamnandu-l .

Nu cred ca aveti motive de revizuire pentru admiterea cererii.
Dar...daca aveti motive si va incadrati pe temeiurile legale prevazute de lege ar trebui sa aveti sanse daca a motivat asa cum spuneti.
Insa, va pot spune ca am avut clienti pusi in libertate de Curtea de Apel Bucuresti pe calea recursului...si apoi ...dupa cativa ani am aflat de la el ca, tot Curtea de Apel a admis apelul parchetului si a majorat cu cativa ani pedepsa primei instante, instanta care nu vroia sa il puna in stare de libertate...
La un moment dat pe starea de arest persoana poate fi pusa in stare de libertate daca neaga savarsirea faptei dar apoi...ii aplica o pedeapsa...
Daca in cazul dvs. au existat probe punerea in libertate a persoanei inculpate nu inseamna neaparat ca instanta il considera nevinovat intrucat pe starea de arest nu se judeca vinovatia sau nevinovatia persoanei...

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Miercuri, 13 Octombrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
dak nu se judeca vinovatia sau nevinovatia dc a motivat instanta care la pus liber k nu sunt indicii temeinice nici macar banuit,dak nu citeau rechizitoriu,cand la pus liber ei au motivat dc lau lasat in ;nu iau dat nici un fel de interdictie
Indiferent ce a considerat judecatorul atunci...acum trebuie sa se supuna legii...indiferent ce crede...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor michy michy dak un om este condamnat definitiv intr-un dosar penal fara probe unde poti face reclamatie la noi in tara....judecatori nu condamna dupa probe ei condamna ... (vezi toată discuția)
Sa va arat cum este condamnat un om nevinovat michy michy in 2007 a fost arestat impreuna cu 28 insi ptr trafic de droguri.dupa 3 luni este pus in libertate in baza art 139 alin 2 unde se motiveaza;INCA DE LA INCEPUT ... (vezi toată discuția)
Cedo pe neliberare pe cererea de probatorii in apel darisdinu darisdinu va salut cu stima! sant condamnat definitiv la 3 anii inchisoare culmea ,nevinovat ,incredibil nu-i asa !si pe rol o cerere da revizuire. la cedo ce sanse am ... (vezi toată discuția)