avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... PASAPORT/BULETIN
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

PASAPORT/BULETIN

Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am domiciliul aici,buletinul mi-a fost retinut ori casat,nu stiu exact. Acum vroiam sa-mi inmatriculez o masina ca e adusa de aici ori deja inmatriculata in Ro am inteles ca am nevoie EXCLUSIV DE BULETIN si nu se poate cu acest pasaport precizez ca sunt cetatean ROMAN. Stiu ,ca pentru a-mi redobandi buletinul trebuie sa duc foaie de la primaria din Ger,ca numai am domiciliul aici cu aceasta ma duc la SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR PENTRU ELIBERAREA ªI EVIDENŢA PAªAPOARTELOR,va intreb trebuie sa platesc anumite taxe?Si ma intereseaza neaparat in cat timp mi-l va da inapoi acel buletin ori sunt nevoit a-mi face alt buletin?Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters145427 , utilizator 19:55, 18 Octombrie 2010
o sa va adresati serviciului public comunitar de care apartineti cu domiciliul sau cu resedinta. in mod firesc dureaza 7 zile eliberarea dar trebuie sa mergeti cu toate documentele necesare ptr depunere, de preferat dati un telefon inainte ptr a afla programul caci doar intre anumite ore se depun actele si intre alte ore se ridica cartile de identitate., asta ca sa nu faceti drumuri inutile.succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate provizorie? raduaw raduaw Buna as vrea sa stiu daca se poate face C.i provizorie si in ce conditi se da aceasta si ce acte trebuie depuse mentionez am Pasaport Temporar pe 1an de zile ... (vezi toată discuția)
Angajare doar cu pasaportul alexandu823 alexandu823 Buna ziua, Un cetatean moldovean care a obtinut cetatenia romana si si-a facut pasaport cu domiciliul in strainatate, se poate angaja legal doar cu pasaportul ... (vezi toată discuția)
Refuz de a elibera carte de identitate ntgheorghe@yahoo.com ntgheorghe@yahoo.com Buna ziua, Am depus documentele la circa de politie din sectorul meu pentru reinnoirea cartii de identitae pentrul motivul \'expirare\'. Cind m-am dus ... (vezi toată discuția)