avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla cu o firma care a intrat in procedura de executare silita, in conditiile in care nu are in patrimoniu niciun fel de active. Administratorul acesteia poate fii implicat in vreun fel?

Va multumesc

Este vorba despre un SRL, executat pentru neplata obligatiilor catre stat
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2010
danielat, utilizator
danielat a scris:

In cat timp de la inceperea procedurii de executare silita se ajunge la executarea pe persoana fizica?

Va rog frumos sa nu mai scrieti mesaje consecutive.Accesati optiunea editare si completati ultimul mesaj, daca intre timp nu a mai postat nimeni.

Daca se va incepe cu poprirea, va veti trezi cu conturile blocate fara o somatie prealabila(art.454 C.proc.civ.), de exemplu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare patrimoniu administrator? PINTILIESORIN PINTILIESORIN Sunt administrator si asociat unic la un srl care datoreaza bugetului de stat 9.000 ron.Am comercializat cosmetice in anul 2000/2001 si am ramas cu ,,tepe'' in ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi gritosu gritosu As vrea sa intreb, exista prevazut un termen legal cand \"expira\" o poprire pe conturi? sau poprirea se ridica doar in momentul in care se efectueaza plata. ... (vezi toată discuția)
Este legala poprirea Andrei T Andrei T inaintea popririi conturilor unei societati nu era necesara trimiterea unei somatii prin care sa se puna in vedere achitarea sumei urmarite? Va multumesc ... (vezi toată discuția)