sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma prezint ce se intimpla?avem si o fetita de 12 ani
Instanta in baza art.156 c.proc.civ. va putea da un singur termen pentu lipsa de aparare, temeinic motivata.
Formulati cerere pentru acordarea unui nou termen de judecata in vederea angajarii unui aparator.
buna dimineata,daca dupa prima infatisare la care nu vreau sa ma prezint ptr a o mai tine in sah putin,pot face o cerere in care sa cer alt termen pe motiv ca nu am avut timp sa imi iau avocat ptr aparare?invatati-ma va rog ce sa fac.ea asteapta sa se termine divortul repede ptr a pleca cu fata in vacanta in italia la maicasa
avem o fetita de 12 ani impreuna.ea va fi audiata separat ptr a putea opta cu cine va ramine.fata a fost crescuta de parintii mei de la virsta de 7 luni,in 2004 cind fata a inceput clasa 1 siau vindut casa la tara sa se mute cu noi si sa aiba grija de fata,fata fiind atasata foarte mult de ei.poate opta sa ramina spre crestere si educare cu parintii mei?
de regula, copilul se incredinteaza unuia din parinti, celui ce dovedeste ca merita sa aiba grija de un copil.
sigur ca daca niciun parinte n-o vrea sau nu poate avea grija, poate fi incredintata si bunicilor, dar asta se stipuleaza de la inceput in cerere
Divort
alina_ion_escu
intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort?
si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla?
daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la ... (vezi toată discuția)