Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termen rezolvare dosar CIC

Exista vreo reglementare in ceea ce priveste rezolvarea dosarului CIC? In ce termen de la depunere autoritatile sunt obligate sa dea raspunsul/decizia?
Cel mai recent răspuns: imaya , utilizator 19:33, 31 Octombrie 2010
Potrivit OUG nr.148/2005, cererile se solutioneaza in termen de 15 zile lucratoare de la data inregistrarii la directia teritoriala, prin decizie de admitere sau, dupa caz, de respingere, emisa de directorul executiv, iar decizia se comunica solicitantului in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie b.klara b.klara In cat timp dupa depunerea dosarului primesti indemnizatie pt copil? (vezi toată discuția)
Pentru eliberarea deciziei de indemnizatie crestere copil exista ... lucivas lucivas Pentru eliberarea deciziei de indemnizatie crestere copil exista un termen legal? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Respingere dosar ccc cristinabalan cristinabalan Buna seara. Am nevoie de sfatul unui avocat. La data de 09.11.2009 am intrat in somaj pe durata de 12 luni, iar la data de 12.09. 2010 am nascut. Am depus ... (vezi toată discuția)