Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ma pot uita la un dosar inchis ?

Pot sa vad o declaratie sau o plangere dintr-un dosar inchis daca nu am nici o legatura nici cu cel acuzat si nici cu acuzator?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:10, 31 Octombrie 2010
Daca nu sunteti parte in respectivul dosar,legal nu aveti dreptul a lua cunostiinta de continutul acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot uita la declaratia sau la plagerea dintr-un dosar inchis? ssilviaa ssilviaa Pot sa ma uit la o declaratie sau la o plangere dintr-un dosar care a fost inchis din cauza ca acuzatorul si-a retras plangerea? (vezi toată discuția)
Citatie la politie ContSters99255 ContSters99255 Maine sunt citat sa ma prezint la politie cred ca in legatura cu o altercatie ce am avut-o cu un vecin acum vreo doua saptamani (in citatie nu scrie nici ce ... (vezi toată discuția)
Nu se mai studiaza dosarele in sala? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Ieri la un proces civil in care eram parte, am ramas uimit cand m-am izbit de refuzul grefierei de a-mi da dosarul spre studiu pana sa intre in sala completul ... (vezi toată discuția)