avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene

Buna ziua,

Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri pentru reinnoirea echipamentelor, mai poti obtine si alte fonduri pentru un nou proiect?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 11:24, 3 Noiembrie 2010
Axa 3 POS-CCE, doua operatiuni, poate chiar trei: 3.1.1 si 3.3.x

Dimpotriva, DM 1.1 POS-CCE nu permite pur si simplu reinoirea echipamentelor IT, ci se refera la mijloace de productie, simpla inlocuire a echipamentelor IT nefiind fezabila pe aceasta incadrare. DMI 4.3 al POR este inchis si deocamdata nu mai e o optiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt o afacere viorica_17 viorica_17 As dori sa stiu daca pot primi fonduri europene nerambursabile daca am o afacere cu un service auto si vreau sa o dezvolt (vezi toată discuția)