Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bicicleta in interiorul cladirii facultatii

Buna ziua, Exista vre-o prevedere care reglementeaza accesul cu bicicleta in interiorul institutiilor publice?
Tin sa precizez ca institutia despre care vorbesc este Universitatea Politehnica din Bucuresti, iar in regulamentul de ordine interioara ([ link extern ] .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:03, 17 Noiembrie 2010
Nu va suparati pe mine daca intreb, dar ce valoare juridica are faptul ca "e absurd" ?
Accesul in campus cu autovehicule este restrictionat, deci nu cred ca as putea intra cu camionul.

Sa formulez problema altfel:
Daca totusi parchez bicicleta in interiorul holului, ma pot astepta sa fiu acuzat ca incalc vre-o lege, sau vre-un regulament?
M-am uitat in fuga peste regulamentul la care ati dat link, dar scrie destul de clar ca se completeaza cu regulile de acces in cladiri, care trebuie respectate. Cautati regulile de acces pentru respectiva cladire.

Daca nu exista reguli de acces care sa interzica asta si portarul n-are prin regulament discretie de apreciere, va fi promovata cu siguranta o regula in urma patrunderii dvs, deci nu puteti castiga decat maxim cateva intrari. Nu cred ca exista vreo reglementare generala (lege) in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este ilegal de a depozita in scara blocului 2 biciclete ? iuliana mateiii iuliana mateiii Buna seara.Noi stam intr-un bloc alcatuit din p+1+2 etaje.Avem toate 6 familii cota parte din scara blocului.Eu stau la etajul 1 si am 2 bicicleta legate de ... (vezi toată discuția)
Lege sens de deschidere uși apartament Gelu222 Gelu222 Bună seara, Care este articolul de lege, care reglementează sensul de deschidere a ușilor de intrare/ieșire in/din apartament ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Buna ziua, sensul de deschidere a usii de apartament este momentan ... Secureanu_Nicolae Secureanu_Nicolae Buna ziua, Sensul de deschidere a usii de apartament este momentan pe interior, as dori sa o schimb cu deschiderea in exterior. Usa nu se va lovi de usile ... (vezi toată discuția)