avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... fisa fiscala 2009
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

fisa fiscala 2009

vreau sa fac credit prin prima casa si il iau pe socru-meu codebitor.problema e ca lui nu i s-a dat fisa fiscala pe 2009 ,a plecat anul acesta in mai de la firma respectiva si refuza sa-i elibereze :(cum se poate obtine o fisa fiscala pe 2009 in conditiile acestea ?
Cel mai recent răspuns: ContSters114803 , utilizator 19:51, 13 Ianuarie 2011
multumim !=D>..dupa ce am adunat actele am avut de luptat cu banca X-(si sistemul nostru birocratic#-o...totul e bine cand se termina cu bine :yeah:
:closedtopic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala Alina S B Alina S B Pentru emiterea unui card de credit, am nevoie de fisa fiscala pe anul 2009. Fostul meu angajator a refuzat sa-mi dea o copie dupa fisa fiscala. In urma ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala mihaelacrist mihaelacrist Unde ma pot adresa daca nu am primit fisa fiscala de la firma unde am lucrat anul trecut (Ianuarie - Septembrie). Am incercat sa-i contactez prin email dar nu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii la o societate lichidata serbanramona82 serbanramona82 La o societate lichidata in timpul anului (in august 2011) trebuie sa depuna fisele fiscale?, 392?101? (vezi toată discuția)