Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPTUL DE PROPIETATE

Sunt propietarul unei locuinte si sunt stabilit in Italia:in ce masura nepotii mei avind mutatie definitiva pot sa dobindeasca dreptul la propietate in casa mea propie.MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 10:59, 7 Noiembrie 2010
Numai in situatia in care se incheie un contract translativ privind dreptul de proprietate asupra acelui apartament sau in cazul decesului dvs in lipsa altor mostenitori.
Dar am inteles ca dupa 5 ani fac parte si ei.
ati inteles sau vi s-a spus gresit
romanul s-a nascut poet,doctor,inginer si mai mult...... avocat.
nepotii au un drept de folosinta provizoriu iar la intoarcerea dvs ii puteti evacua amiabil sau pe instanta.
nu au drept de proprietate si nici nu vor avea decat daca le vindeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea mutatiei DANUT&CERASELA DANUT&CERASELA Buna ziua:Sunt propietarul unei case dobindite prin act de vinzare cumparare la virsta de 17 ani prin curator din partea parintilor, tatal a decedat iar mama ... (vezi toată discuția)
Evacuare ''chiriaș'' și reîntoarcere la domiciliu proprietar. cum se poate rezolva? yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua, Socrul meu se confrunta cu o problema. O perioada de vreme a locuit la tara, dar dupa decesul sotiei s-a hotarat sa revina cel putin pe perioada de ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului alexandra33 alexandra33 Am o problemă am cumpărat în 1978 un teren cu construcții unde aveam în folosință și suprafața de 250 mp. în realitate era mai mult. ... (vezi toată discuția)