avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea contractului de munca

cum pot sa plec de la o firma daca in data de 25.10 mi-am depus demisia si nu mi-a fost aprobata iar in data de 02.11 am trimis o alta demisie prin posta cu confirmare de primire???ce este de facut in cazul asta stiind ca transferurile nu mai sunt valabile??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 13 Noiembrie 2010
Raluk_ a scris:

demisia a fost cmf legii art 53 lit b din legea 55/2003 adica de comun acord fara perioada de preaviz
nu mi-a explicat de ce nu mi-a aprobat-o

1. Art.53 C.mun prevede altceva decat ati postat dvs.
2. Cred ca va refereati la art.55 lit.b C.mun. - incetarea c.i.m. cu acordul partilor. Ceea ce este altceva decat demisie. In cazul acesta, angajatorul trebuie sa-si dea acordul pentru a inceta raportul de munca.
da,ma scuzati era vb de art 55 lit b
trebuie sa-si de-a acordul,eu nu zic nu dar si asta e tot un fel de demisie din cat am vorbit cu cei de la itm
oricum,azi merg la itm sa vad daca mi-a inchis cartea de munca
Nu are cum sa fie tot demisie ... Demisia operează încetarea contractului de muncă, în mod unilateral, fără a fi necesară aprobarea acesteia de către angajator.
am fost azi la itm si cartea de munca nu e inchisa
bine bine si eu daca scriu demisie are cu ce sa ma afecteze pe mine?
Daca scrieti demisie , aceasta poate fi cu preaviz sau fara preaviz ...

Alte discuții în legătură

Demisie anton i anton i Buna seara, vreau sa imi dau demisia de la locul de munca fara a sta in preavizul de 15 zile.Se poate ca angajatorul sa nu mai imi dea cartea de munca sau sa ... (vezi toată discuția)
Demisie fara invocare lege? cataradu cataradu este important ca in cererea de demisie sa fie specificat vreun articol din Codul Muncii sau poate fi trecut doar motivul acesteia. Initial pe 1.04.2011, seful ... (vezi toată discuția)
Demisie la zi mihaelac64 mihaelac64 lucrez de 2 ani la o firma care a intrat in insolventa acuma de o luna,ni sa tot zs ca se inchide magazinul dar nu stie nimeni cand datorita unui contract cu ... (vezi toată discuția)