avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Regulament admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Regulament admitere in magistratura

A fost publicata Hot. penului CSM nr. 123/07.02.2008, hotarare ce contine modificarile la examenul cu 5 ani. Interesante...
Cel mai recent răspuns: raurs , utilizator 21:44, 23 Iunie 2008
Pedepsele penale sunt strict personale, nu au nicio consecinta asupra vreunei alte persoane... Ma asteptam sa stii asta daca vrei sa dai la INM :oops:
Sunt de abia clasa a 12 :)
Mai am mult pana acolo....dar vroiam sa ma asigur. Multumesc pt raspuns.
Hoho... mai ai destul timp sa te razgandesti :) Dar e bine ca ti-ai stabilit un obiectiv, vei stii cum sa te orientrezi ca sa il atingi. Succes!
am si eu o dilema: am 5 ani vechime neintrerupta ca si consilier juridic dar am primit o oferta care implica schimbarea incadrarii ; in aceasta situatie pot sa ma prezint la urmatorul examen pt admiterea in magistratura chiar daca as avea la momenrul examenului o alta incadrare in cartea de munca? in legea 303/2004 se mentioneaza doar " CU O VECHIME IN SPECIALITATE DE 5 ANI" fara a se preciza daca trebuie sa am incadrarea de consilier juridic la momentul examenului;
poate uniii dintre voi au mai fost in aceasta situtie si ma puteti ajuta..
cei care v-ati adresat cu intrebari CSM-directia resurse umane, va rog sa spuneti cum ati procedat:scrisoare , e-mail ; poate aveti si date de contact
Da, poti sa te inscrii. Nu conteaza ce incadrare ai la data sustinerii examenului daca anterior ai facut o vechime de 5 ani in specialitate. Succes!!

Alte discuții în legătură

Intrarea in magistratura ginete216 ginete216 as dori sa stiu daca vechimea care se cere pt participarea la concursul de intrare in magistratura este de 5 ani neintrerupti,ca consilier juridic? (vezi toată discuția)
Trebuie sa fiu inscrisa in ccj pentru a participa la concursul de admitere in magistratura? annabela annabela Buna dimineata. Sunt consilier juridic la un ONG. Doresc sa aflu daca pentru a participa la examenul de admitere in magistratura acumuland vechime anterioara ... (vezi toată discuția)
Vechime pentru admitere in magistratura madalina delia madalina delia Buna ziua, Vreau si eu o lamurire. Pentru a putea participa la concursul de admitere in magistratura sunt necesare indeplinirea anumitor conditii, dintre ... (vezi toată discuția)