avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

As dori sa intentez o actiune de divort si as vrea sa stiu cum procedez,ce acte trebuie,cat ma costa.daca nu am venituri cum se poate rezolva?eu sunt acasa cresc copil de un an.nu am venituri momentan dar sotul e violent cu mine si as vrea sa stiu inafara de divort ce sanctiuni i se pot da si daca mai are drept de a-si vedea copilul in aceste conditii.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:57, 10 Noiembrie 2010
doamna, am senzatia ca dvs nu vreti sa dati divort, nu vreti decat sa ne luati la rost pe noi, ca va bate sotul si nu va da bani.
altfel, nu vad de ce din aprilie repetati aceleasi intrebari despre divort, si cele de mai sus

tocmai am zis ca nu sunteti obligata sa-l lasati in casa.
ii puteti face plangere penala la politie, ori de cate ori va bate.
tatal poate cere in instanta sa aiba un program de vizita, e dreptul lui. ramane de vazut in ce conditii i se va acorda
dvs puteti sa cereti pensie si pana la divort. daca nu realizeaza venituri, se va fixa 1/4 din salariu minim pe economie, iar daca nu va plateste timp de 2 luni, ii puteti face plangere pt abandon de familie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la divort alexandrina_fabian1 alexandrina_fabian1 Buna ziua! sunt si eu una dintre miile de persoane care au unele probleme si nu le cunosc solutia daca suunteti amabili sa ma ajutati si pe mine.....Sunt o ... (vezi toată discuția)
Divort dannyy26 dannyy26 buna ziua, as vrea sa stiu ce pasi am de urmat daca vreau sa depun actele de divort.unde trebuie mers,ce trebuie facut si daca am copil minor de 9 luni ce ... (vezi toată discuția)
Divort dannyy26 dannyy26 as vrea sa siu unde merg pentru a deschide divort si ce acte trebuie,cat ma costa si ce masuri se pot lua impotriva sotului meu daca m-a agresat eu avand copil ... (vezi toată discuția)