avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PRIMAR INCULPAT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PRIMAR INCULPAT

Primarul din comuna mea este inculpat intr-un dosar penal pentru inselaciune, uz de fals si fals intelectual, parti vatamate fiind Ministerul Integrarii Europene si Consiliul local. Desi Consiliul local a hotarat angajarea unui avocat, incheind un contract cu acesta, primarul refuza sa plateasca avocatul contractat de consiliul local. Deoarece procesul se apropie( un nou termen), cum sa procedam pentru a-l determina pe primar sa ordonanteze plata avocatului deoarece acesta refuza sa ne reprezinte fara a fi platit. Au mai avut loc doua dezbateri la care nu am avut avocat.Ne-am adresat prefecturii dar fara succes.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Istrate , Avocat 22:22, 19 Februarie 2008
De ce nu promovati un proiect de hotarare in acest sens. Initiatorul poate fi oricare dintre consilieri locali. In masura in care primarul refuza sa puna in practica hotararea dvs. va puteti adresa instantei. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe falsificate depuse la instanta oltul oltul intr un caz de inselaciune cu 10 parti vatamate am depus acte falsificate..(declaratiile partilor vatamate,am falsificat semnaturile lor stiind ca nu vor fi ... (vezi toată discuția)
Primăria refuză controlul în asociațiile reclamate, cu toate că a fost somată și de prefect, încălcând legile. ionica1980 ionica1980 Ce acțiuni pot întreprinde membrii unei Asociații de Proprietari alcătuite din sute de proprietari, dacă [b]inspectorii Primăriei refuză să aplice mai ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, fals, uz de fals? uztilizatornou uztilizatornou Buna ziua. As dori sa intreb care sunt metodele de actiune posibile si ce sanse de reusita am in urmatorul caz: In data de 10 august in acest an o cunostinta ... (vezi toată discuția)