marianmarian a scris:
DAC E ACELASI COD CAEN,ACEEASI FIRMA ,DREPTURILE MAI MARI SANT APLICATE TUTUROR SALARIATILOR,INDIFERENT DE AFILIEREA SINDICALA,DACA SE FAC DIFERENTIERI SALARIALE DUPA AFILIEREA SINDICALA,ESTE CAZ PENAL,CRED,ANUNTATI ITM DIN ZONA SI EI AU DATORIA SA APLICE LEGISLATIA,SAU SA SESIZEZE PREFECTURA
Eu nu am afirmat ca drepturile nu sunt aplicate tuturor si ca se fac diferentieri, ci doar ca atunci cand intram la negociere, intotdeauna pretentiile celuilalt sindicat sunt mai aproape de ceea ce patronatul vrea sa accepte si noi trebuie sa ne luptam si cu ei si cu patronatul. Plus ca la impartirea sumelor din FASC pe categorii, nu s-a tinut cont de numarul de membri in fiecare sindicat si s-a facut impartirea la nivel de fond de salariu pe fiecare bucata (mentenanta si productie), desi la noi au intrat peste 100 membri din sindicatul lor. acum am ajuns la depasirea bugetului din FASC peanumite categorii si suntem acuzati de celalalt sindicat ca nu am stiut sa ne cormonim, desi ei au avut sume necuvenite.
Voiam sa stiu sigur ce decizie judecatoreasca le trebuie lor ca sa le fie atestata reprezentativitatea si cum pot sa o obtina, daca ei sunt deja inregistrati la judecatorie ca sindicat. putem sa atacam in vreun fel aceasta decizie??