avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indiviziunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indiviziunea

Buna ziua,as dori sa intreb in ce conditii se poate cere sistarea iesirii din indiviziune.Multumesc ptr eventual raspuns!
N-am citit postarile anterioare, doar pe cel de fata, si , in treacat, pe al dumneavoastra, unde tot cuvantul indiviziune mi-a atras atentia.Multumesc pentru precizari.:)
Buna seara si multumesc ptr rabdarea de a ne ajuta.Da, acum suntem in judecata cu el si in prima faza am depus si noi o cerere de iesire din indiviziune si pana la noul termen a ramas sa ne intelegem amiabil dar va rog sa ne crede-ti ca am luat toate variantele posibile de al putea despagubi(sulta)si atata timp cat avem rate la banci,serviciul este nesigur de azi pe maine si nu te ajuta nimeni ca nu au de unde(parinti,rude,prieteni,colegi)ma intreb ce se mai poate face.In contractul de vanzare-cumparare se stipuleaza ca: locuinta care se vinde este ocupat de cumparator in baza contractului de inchiriere perfectat cu propietarul Consiliul local,si este compus din 2 camere cu o suprafata utila de 17,02mp,precum si cota indiviza de 1,14%din suprafata de folosinta a blocului.O data cu locuinta se vand si dependintele(baie,bucatarie,vestibul etc.)-in folosinta comuna.Se mai atribuie in folosinta pe durata existentei constructiei,terenul aferent locuintei in suprafata de 6,55mp,respectiv cota indiviza de 1,14%din teren.Multumesc ptr un eventual raspuns si va doresc o noapte linistita!
manolescu_radu a scris:

Buna seara si multumesc ptr rabdarea de a ne ajuta.Da, acum suntem in judecata cu el si in prima faza am depus si noi o cerere de iesire din indiviziune si pana la noul termen a ramas sa ne intelegem amiabil dar va rog sa ne crede-ti ca am luat toate variantele posibile de al putea despagubi(sulta)si atata timp cat avem rate la banci,serviciul este nesigur de azi pe maine si nu te ajuta nimeni ca nu au de unde(parinti,rude,prieteni,colegi)ma intreb ce se mai poate face.In contractul de vanzare-cumparare se stipuleaza ca: locuinta care se vinde este ocupat de cumparator in baza contractului de inchiriere perfectat cu propietarul Consiliul local,si este compus din 2 camere cu o suprafata utila de 17,02mp,precum si cota indiviza de 1,14%din suprafata de folosinta a blocului.O data cu locuinta se vand si dependintele(baie,bucatarie,vestibul etc.)-in folosinta comuna.Se mai atribuie in folosinta pe durata existentei constructiei,terenul aferent locuintei in suprafata de 6,55mp,respectiv cota indiviza de 1,14%din teren.Multumesc ptr un eventual raspuns si va doresc o noapte linistita!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune-teren intravilan PAS22 PAS22 Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme: Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)
Probleme cota indiviza apartament danmarianpopescu danmarianpopescu Vreau sa cumpar o garsoniera si am intampinat urmatoarea problema. In contractul de vanzare-cumparare al vanzatorului scrie ca acesta a cumparat un apartament ... (vezi toată discuția)
Problema cota indiviza apartament, danmarianpopescu danmarianpopescu Vreau sa cumpar o garsoniera si am intampinat urmatoarea problema. In contractul de vanzare-cumparare al vanzatorului scrie ca acesta a cumparat un apartament ... (vezi toată discuția)