avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme despagupirea pierderii unei chei auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme despagupirea pierderii unei chei auto

am pierdut una din cheile autoturismului, beneficiez de o asigurare de tip CASCO , am depus toate cele necesare inceperii dosarului , dupa doua zile am primit raspuns ca pierderea cheii nu se despagubeste , insa ei din bun simt fata de mine imi platesc o cheie ( fara telecomanda ) , nu m-ar deranja prea mult varianta asta daca nu as fi pierdut cheile in zona in care locuiesc ,drept urmare trebuie sa schimb butucii de la usi , contactul , alarma . in contract nu se stipuleaza nimic despre aceasta problema , nici la despagubiri insa nici la excluderi , va rog sa ma ajutati cu un sfat . multumesc .
Cel mai recent răspuns: mihaibobei , utilizator 11:00, 17 Noiembrie 2010
multumesc pentu raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme casco bcr asig. erikahd erikahd Va rog sa ma ajutati.Am asigurare casco la o masina luata in leasing prin bcr .Acum doua luni in timp ce conduceam am simtit o lovitura si un zgomot puternic ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare despagubire casco nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea o intrebare: in cazul in care societatea de asigurari, refuza acordarea despagubirii in baza politei CASCO (pe motivul ca a fost vorba de o ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare mottanu mottanu Buna ziua, Am achizionat o masina, iar vanzatorul nu mi-a putut oferi si cheia de rezerva. A spus ca mi-o va trimite prin posta, insa acum el nu mai imi ... (vezi toată discuția)