avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un sfat daca se poate!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un sfat daca se poate!

--------------------------------------------------------------------------------

Buna ziua tuturor!
Am si eu o fetita de 1an si 2luni,tatal nici macar nu a avut bunul simt sa o recunoasca pe fetita la nastere si am inregistrat-o singura,ptr ca eram inca casatoriti.El acum m-a dat in judecata ptr drept de vizitasi am avut prima chemare in instanta pe 19 februarie.
As dori sa va intreb,dumneavoastra ce credeti legea ii v-a da vreun drept sa ia fetita la el in vizite fiind asa mica va rog dati-mi un sfata sunt disperata,el nu avrut sa stie de acest copil pana acum.Tin sa precizez ca de anul trecut dupa ce am nascut fetita,sunt divortata de el si fetita mi-a fost incredintata mie iar el imi plateste pensie alim.
Va multumesc si astept parerile voastre poate v-ati confruntat cu asa ceva,o zi buna si sa va traiasca puiii la toata lumea,fetita mea e darul cel mai de pret,si nu as suporta ca el sa o ia la el ptr ca a tot afirmat ca nu este copilul lui,va multumesc si astept un raspuns de la voi!

Foarte greu de citit mesajul dv...
Dra daca nu va opuneti vizitelor si sunteti de acord, de ce nu aratati instantei ca sunteti de acord cu actiunea introdusa si gata! Ati terminat!
Daca fostul meu m-ar da in judecata numai ca sa ma streseze, eu nici nu as aparea, as trimite in scris ca sunt de acord cu actiunea, urmand ca instanta sa ma cheme personal daca e nevoie.
Sa vezi cati nervi isi face el atunci! Iti dai seama? Sa chekltui bani si energie ca sa nu te alegi cu nicio satisfactie? Mai ales ca nici cheltuieli nu vede... :)) Copilul e castigat ca tatal are drept de vizita... eu sunt castigata ca acest copil va sti ca eu nu am demarat vreun razboi cu tatal sau...
Si vom trai fericiti pana la adnaci batranete...
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat! roxi_roxana roxi_roxana Buna ziua ,as dori daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema! Am avut prima infatisare la tribunal cu fostul sot,ptr drept de vizita,minora are 1an,iar acum ... (vezi toată discuția)
Ce putem face pentru o viata linistita? diana lazar diana lazar Am mai pus o intrebare la aceasta sectiune si intr-unul din raspunsuri am fost informata ca tatal are dreptul sa isi viziteze copilul minor desi la divort nu a ... (vezi toată discuția)
Ajutor roxi_roxana roxi_roxana Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici ... (vezi toată discuția)