nu te-am inteles gresit .................. in toate instantele din tara suntem in minus cu judecatorii ...numai ca locurile vacante se scot pe rand..................si de aceea am afirmat ca in anul respectiv pentru Valcea nu au fost scoase locuri libere ca sa fie ocupate :)
aiurea!!!!!!!!!!... la fiecare inceput de luna sunt publicate locurile vacante... probabil, acum cativa ani nu erau infiintate instantele valcene, drept pentru care ajungeau in Maramu'...
propunerea la care faceti referire a murit inainte de nastere la Ministerul Justitiei unde a fost inaintata de CSM.
oricum, in prezent, chiar daca ar mai putea fi resuscitata printr-o subita ordonanta de urgenta, utilitatea acesteia nu mai subzista pentru ca locurile de judecator (presupuse vacante cnf topicurilor dvs ) si de procuror despre care se facea referire in ea nu mai sunt vacante sau cel putin nu mai sunt atat de multe ca la acea data.
respectiva propunere a fost facuta pt a se putea ocupa un numar mare de locuri pana la concluziile monitorizarii UE a sistemului judiciar roman, pt ca deficienta de personal era una din problemele nerezolvate.
aceasta problema a fost rezolvata partial prin admiterea din 15 aprilie pt cei cu 5 ani vechime, cand (dupa cum s-a observat) CSM a neglijat latura calitativa a celor ce devin magistrati in favoarea cantitatii (subiectele au fost incomparabil mai usor abordabile decat cele date anterior la concursuri similare), precum si prin repartitia absolventilor INM din acest an.
nu stiu de ce se mai vb atat de locurile vacante de judecatori cand in acest moment la judecatorii mai sunt circa 30 de locuri libere...
un sfat: pt a cunoaste nr de posturi libere consultati site-ul CSM. orice alegatii privind existenta unor posturi vacante in afara celor publicate pe acest site sunt pure speculatii.
O mare cacealma!
Se pare ca cei de la CSM au facut O MARE MAGARIE: s-a anuntat initial ca se vor ocupa unele posturi de magistrati prin concurs in 17 dec.2005-cei cu vechime de ... (vezi toată discuția)