avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza tehnica extrajudiciara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza tehnica extrajudiciara

O societate comerciala furnizeaza apa unei alte societati (cu obiect de activitate fabricarea de betoane) timp de 3 ani fara sa poate fi determinat consumul de apa. O expertiza tehnica extrajudiciara ar putea fi solutia aleasa de cele doua societati pentru a determina acest consum? Ce putere are aceasta expertiza? Poate fi contestata de un organ al statului???
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:43, 1 Decembrie 2010
Cea mai sigura solutie este deschiderea unui proces in care careia se va efectua o expertiza judiciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza extrajudiciara ContSters315143 ContSters315143 Daca refuz o expertiza tehnica extrajudiciara, pentru ca nu mi se pare subiectiva, pot fi totusi de acord cu propunerea expertului (care a facut-o) in ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara impiedicata nucu$ nucu$ Intr-un razboi cu morile de vant,(administratia locala:angry: ) s-a ajuns la momentul in care se descopera existenta unui nr. cadastral si o c.f. intocmita ... (vezi toată discuția)
Expertiza imobil, evaluare baietzika baietzika expertiza in cazul iesirii din indiviziune este stabilita de instanta sau poti aduce expert si tu ca parte in proces? daca il aduc trebuie sa incunostiintez ... (vezi toată discuția)