clepsidra a scris:
desi cred ca subiectul a mai fost dezbatut vin si eu cu intrebari intrebatoare despre legea 112.
vrem sa cumparam si noi un apart care este sub incidenta acestei legi, legea 112.
este vorba de un apartament care a mai fost vandut prin procura generala-sper ca folosesc bine termenul- de doua ori. dupa cum mi-a explicat agentul imobiliar e vorba de un ap vandut de proprietar, o firma, unei persone, care si ea l-a vandut altei persoane iar aceasta din urma doreste sa-l vanda si ea. am inteles ca ultimul proprietar l-a cumparat l-a cumparat in curma cu 6 ani, deci dupa ce expira perioada de 10 ani cel care e ultimul cumparator este de fapt si proprietarul in drept al apart.
ceea ce n stiu eu e cum decurg lucrurile in astfel de cazuri, unde ma pot eu informa despre acest apart si mai ales ce fel de riscuri exista.
orice informatie va fi apreciata.
va multumesc si va urez sarbatori fericite!
La Primarie va puteti informa daca imobilul a facut obiectul unei cereri in restituire si la Cartea Funciara daca exista inscris vreun drept litigios pentru imobil, adica daca exista proces pe rol cu privire la imobil.