avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este pedeapsa pentru fals in acte si uz de fals ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este pedeapsa pentru fals in acte si uz de fals ?

Va rog sa-mi raspundeti care este pedeapsa pentru fals si uz de fals la cele relatate de mine mai jos?
Patronul meu m-a trecut in concediu fara plata in lunile : iulie,august si septembrie pe anul curent FARA acordul meu scris sau semnatura mea ,cu toate ca eu am lucrat in lunile respective.
Acum ma forteaza sa semnez trei cereri de concediu fara plata pentru lunile respective ,pe care nu vreau sa le semnez ,si nu stiu ce sa fac?
VA ROG sa-mi dati un sfat la cele mentionate de mine.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:43, 5 Decembrie 2010
r.gabi a scris:
A scris cerere/i si a semnat-o sau le-a semnat in numele dvs ?
Ati semnat undeva pentru banii primiti ?

vs
Patronul meu m-a trecut in conceduiu fara plata in lunile FARA acodul meu scris sau semnatura mea
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai sunt sau nu mai sunt angajat benga112 benga112 Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)
Informatii referitoare angajat si cim. ANIELA68 ANIELA68 Buna seara, Va rog sa imi raspundeti ce poate face un angajat care timp de 3 ani a fost mintit de patron ca are acte angajare depuse,lucra cite 16 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim si inchidere cim fara cunostinta angajatului cristi1q cristi1q Buna ziua, va cer si eu ajutorul in urmatoarea problema: - in luna august 2006 am fost angajat la o firma, in prima faza cu contract pe 3 luni - dupa aceste ... (vezi toată discuția)