avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Nelumurire poker online: ce se poate face daca dintr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Nelumurire poker online: ce se poate face daca dintr-o eroare de soft potul a ajuns la altcineva?

Buna seara, astazi in timpul unui joc de poker online, softul respectiv a gresit acordarea potului in mana respectiva, adica nu a acordat cui trebuia acel pot(cred ca sunt destul de explicit si cunoasteti secventele).Mi s-a intamplat a doua a oara acest lucru, am poze care dovedesc greseala.Acuma vine intrebarea mea, pot face ceva in legatura cu acest caz?Precizez ca aceasta incompetenta a softului mi-a provocat o paguba..
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:26, 6 Decembrie 2010
In momentul in care v-ati facut contul vi s-a cerut sa fiti sau sa nu fiti de acord cu anumite conditii pe care ma indoiesc ca le-ati parcurs in totalitate. Este posibil ca, prin acceptarea acelor conditii, detinatorii respectivului soft sa nu-si asume responsabilitatea unor astfel de erori.
Daca trebuia sa ia potul trebuie sa il ia.
Nu cred ca exista probleme daca are dovada.
Trimiteti dovezile catre administratorii site-ului respectiv si cereti sa vi se adauge potul.
BX a scris:

Trimiteti dovezile catre administratorii site-ului respectiv si cereti sa vi se adauge potul.


Deci, in conditiile in care face dovada nu sunt probleme.
Corect?
Da, corect.

Alte discuții în legătură

Ocolim legea zz7even zz7even deci, vreau sa imi fac o sala de poker (fara licenta) daca imi pun jucatorii sa semneze fiecare o declaratie ca ei nu vor juca jocuri de noroc in imobilul ... (vezi toată discuția)
Convorbiri telefonice nicks nicks Buna ziua, Este legal sa inregistrez propriile convorbiri telefonice? Va multumesc, Nicu (vezi toată discuția)
Probleme cu legea gina33 gina33 buna seara as avea si eu o intrebare am cunoscut un tip din germania cu care am vorbit vreo 7 luni . ne-am hoatarat sa ne cunoastem adica sa-l vizitez mi-a ... (vezi toată discuția)