avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat de grefa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat de grefa

am in curs un proces pentru inmatricularea masini fara plata taxei de poluare.mi-au expirat cele 90 de zile in care puteam circula cu numere provizoriiSe poate elibera pe baza certificatului de grefa de la tribunal numere rosii pana la finalizarea procesului?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:21, 7 Decembrie 2010
Puteti obtine numai certificat de grefa ca procesul este pe rolul respectivei instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate nr. rosii jacquelline jacquelline Am contestat la sectia de contencios administrativ decizia emisa de DGFP cu privire la taxa de poluare. Din cate am observat pe portalul tribunalului termenele ... (vezi toată discuția)
Certif.de grefa cherub cherub Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva in legatura cu numerele rosii .....am dat in judecata finantele pt.anularea taxei si mi-au expirat cele 3 numere rosii ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii gabriel_vavilov gabriel_vavilov doresc sa achizitionez un numar provizoriu. am platita asigurarea auto pe 6 luni si doresc sa stiu daca este valabila pentru numerele provizorii (numere ... (vezi toată discuția)