Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada circulatie

Se mai poate prelungi dovada de retinere a certificatului de inmatriculare? Cum, unde si in ce conditii?
Procesul verbal de contraventie a fost contestat, inca nu a venit citatia de la judecatorie pentru primul termen.
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 18:01, 7 Decembrie 2010
Scoateti certificat de grefa de la instanta pe rolul careia se afla plangerea dvs si cu acesta mergeti la politia rutiera .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie fara suma, nu il pot plati madalin198811 madalin198811 In data de 14 06 2013 , am fost oprit in localitatea CILNIC din judetul GORJ, de catre o patrula a politiei rurale, fara a prezeta motivul opriri. Agentul a ... (vezi toată discuția)
Plangere permis suspendat kodove kodove Buna ziua! Pe data de 31.03.15 mi-a fost suspendat permisul de conducere in judetul Caras-Severin. Nu am semnat procesul verbal pe loc, astfel nu mi la inmanat ... (vezi toată discuția)