avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare asociatie de proprietari

Buna dimineata,

Sintem proprietari de terenuri proprietate privata+cota indiviza intr-un condominiu aflat in intravilanul Comunei Corbeanca.
Ma poate ajuta cineva indicindu-mi un avocat sau o firma care sa ne ajute la infiintarea unei asociatii de proprietari?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: cppuser , utilizator 10:44, 10 Decembrie 2010
Chestiunile legate de statut le discutati in preliminariile constituirii dosarului de infiintare.
Faceti un draft al statutului, incluzand si acesta propunere apriori pe care o puteti discuta in AG de constituire. Daca ea va intruni majoritatea voturilor, o mentineti, daca nu, o scoateti.
Statutul poate contine si alte prevederi specifice, desi el este construit pe un draft folosit de toata lumea la infiintarea asociatiei.

Multumesc mult :)
Am facut draft la Statut, la Acord de asociere, PV al adunarii generale. Si asta urmeaza: o adunare generala, in care sa discutam prevederile.

Multumesc inca o data si numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocul meu nu are asociatie de proprietari. cum putem face una? babyshon babyshon Blocul in care locuiesc de curand (Bucuresti, Titan) nu are asociatie de proprietari, iar fara aceasta nu ne putem inscrie pentru izolarea blocului. ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari Daniela Sebe Daniela Sebe Se poate infiinta asociatie de proprietari fara acordul tuturor proprietarilor? (vezi toată discuția)
Constituire asoc.proprietari in bloc nou, cu 4 ap. necumparate inca migaste migaste la adunarea generala de constituire a asoc. trebuie sa fie prezenta jumatate plus 1 dintre proprietari; daca nu sunt cumparate toate apartamentele, pot hotara ... (vezi toată discuția)