avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare prin intermediul agentiei de recrutare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare prin intermediul agentiei de recrutare

Buna seara,

Care este procedura prin care se angajeaza o persoana prin intermediul unei agentii de recrutare? Ce fel de contracte se incheie intre angajat si aceasta? si intre firma de recrutare si firma la care se angajeaza si de ce anume beneficiaza persoana care este recrutata in acest mod?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:08, 16 Decembrie 2010
Multumesc pentru lamurire!
......... sau un CIM direct cu societatea care a solicitat recrutarea daca societatea de recrutare a fortei de munca nu este si agent de munca temporara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemple de contracte danies danies Bună ziua, aș avea nevoie de două contracte: 1) Exemplu Contract colaborare între o Agenție de plasare forță de muncă și un angajator din ... (vezi toată discuția)
Agent munca temporara - munca temporara in strainatate MihaiTN MihaiTN Buna ziua, Am o nelamurire, si sper sa ma ajutati. Anul trecut am deschis, in Constanta, o agentie de recrutare si plasare forta de munca. In ... (vezi toată discuția)
'concedierea' - incheierea misiuni oricand, contracte munca temporara garetbora garetbora Buna ziua. am obsevat ca, mai nou, firmele angajeaza muncitori prin agentii de recrutare care intocmesc un contrcat de munca temporara in baza caruia angajatul ... (vezi toată discuția)