avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

Salut,am si eu o problema nu prea grava,dar destul incat sa ma ingrijoreze,am inselat pe cineva pe okazii cu 85 de lei cu un telefon,e prima data cand incalc legea,ce as putea pati in caz ca acea persoana face plangere?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:13, 17 Decembrie 2010
Descrieti pe scurt ce sa intamplat, altfel nu va putem ajuta.
Inselaciunea este pedepsita confortm Art. 215 CP.
In functie de situatia dvs.reala,daca aveti antecedente penale,daca ati recunoaste faptele de la primele cercetari,daca prejudiciul ar fi recuperat,sansele sunt sa vi se aplice o amenda a procurorului conform art.18/1 c.pen.
Aceasta nu inseamna ca mai puteti continua in acelasi fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat o teapa de 1000 de lei si am o plangere pe numele meu ce se poate intampla ??? raspundeti va rog ContSters236820 ContSters236820 in urma cu 2 saptamani 2011 am spus ca dau un samsung galaxy S2 la cnv si iam dat o teapa nu iam trimis telefonul si iam trimis alt ceva (chesti) ce pot pati ... (vezi toată discuția)
Fals , inselaciune Adrian12345 Adrian12345 Buna seara , in urma cu ceva timp eu impreuna cu doi prieteni am dat o \"teapa\" la cineva. pe internet cu un anunt de tv si omului i-am dat altceva.. cu ... (vezi toată discuția)
Inselat BAndre BAndre Am si eu nevoie de o lamurire. Am fost inselat cu 2500 lei de catre un individ. El mi-a promis ca imi aduce din afara tarii niste produse electronice. I-am ... (vezi toată discuția)