avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene -energia solar
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene -energia solar

buna seara,
sunt interesat in dezvoltarea unui parc solar cu fonduri europene respectiv POS CCE Axa 4 .D2..insa, dupa analizarea ghidului nu-mi este destul de clar daca pana la aprobarea cererii de finantare proiectul se poate initia....?
poate cineva sa-mi explice cum se procedeaza...
un gand bun pentru toti!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 18:58, 19 Decembrie 2010
Ca de obicei, meteahna romaneasca de a ne da cu presupusul produce victime.

Mai scriu odata, poate nu am fost suficient de clar: buget epuizat inseamna epuizat. Stop joc in privinta fondurilor europene pentru energie regenerabila pe DMI 4.2. Nu se mai redeschide.

Restul de presupuneri ale lui @adriantot sunt amuzante in naivitatea si lipsa de cunostinte in domeniu de care da dovada.
Bugetul la programele cu fonduri postaderare e multi-anual, maestre, pe perioada de programare de 7 ani. Perioada actuala e 2007-2013. Mai stam de vorba in 2014. Presupunerile de tipul "s-a epuizat in acest an pe DMI 4.2, dar se aproba un buget nou la anul" sunt de tipul wishful thinking sau povesti de inselat clientii mai putin informati.

Mesajul lui @mariussco ascunde totusi o informatie importanta, peste care nu e bine sa treceti: programul derulat de AFM, care are un buget oarecum incert, dar totusi anual, asa cum ii place lui @adriantot.
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari
@HoldaFinance

interventie moderator

:offtopic:Va aduc la cunostinta faptul ca, ati incalcat din Regulamentul de postare, urmatoarele dispozitii:
"2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul.[/u] Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii.

"2.10. Nu ne plac remarcile "paternale", adica acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatori", prin remarci referitoare la cine si cum ar trebui sa posteze. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. "

Las la aprecierea doamnelor/domnilor administratori posibilele sanctiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Energie solara - fonduri europene Marius Cocean Marius Cocean imi pare rau, ca s-a creat o \"polemica\" no constructiva, cred ca cel mai important este, ca din tot ceea ce discutam, cel care are nevoie de o informatie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
Minimis ajutoare nerambursabile carmen64 carmen64 am dori sa achizitionam utilaje prin programul minimis si vrem sa stim care sunt pasii de urmat (vezi toată discuția)