avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... VREAU FATA INAPOI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

VREAU FATA INAPOI

Ma numesc felicia am 23 ani si sunt in italia .Am o fetita de 6 anisori care este in romania .Ea sta acum la soacra mea si as vrea sa-mi iau fetita inapoi .ce posibilitate am daca eu cu fostul nu avem nici un act!???
Cel mai recent răspuns: feliciaiva , utilizator 12:47, 21 Decembrie 2010
AM FOST PLECATA APROAPE UN AN IN CARE AM TRIMIS BANII CAND AM LUCRAT,AM TINUT LEGATURA CU FETITA IAR EU SINCER AM VAZUT MULTE INTAMPLARI IN ACEEA FAMILIE ,DE ACEEA VREAU SA MA INDRUMATI DUMNEAVOASTRA SI MI-AS DORI CA FETITA MEA SA NU RAMANA IN ACEEA FAMILIE,NUMAI CA LA CATE AM VAZUT SI EU SI ALTE PERSOANE NU SE VA PUNE MARTORI PENTRU MINE
Buna,si eu sunt in situatia ta numai ca copilul meu e la mama mea si nu la soarca,si eu sunt plecata in italia am bagat divort si la dosar miau cerut contractul de munca toate chitantele prin care sa dovedesc ca am intretinut copilul,rezidenta buletinul de italia adica tot ce ai sa dovedesti,sotul meu nu sa ocupat nici moral ,nici financiar,nici de crestere a copilul ca de 1 an nu sa dus sa il vada iar in plus la ancheta sociala par5inti lui au declarat ca el e plecat in italia si nu sa ocupat de copil pe perioada despartiri,eu am facut o procura la avocatul meu care sa ma reprezinte in caz ca nu pot ajunge la vreo infatisare,in plus am o scrisoare medicala de la dr.precum ca copilul a fost bonlav si a avut meru nevoie de ingrijiri si tatal stia dar nu ma ajutat cu nimic,,,,,dar sincer tot imi e frica ca nu imi va ramane la mine,dar merg inainte,daca vrei sa mai vb scriemi pe giuliaitl@yahoo.com bafta
buna,eu nu sunt casatorita cu el,m-a lasat in romania cu fetita cand avea un anisor ,eu locuiam cu fata la mama lui ,pentru ca eu numai am mama de la varsta de 14 ani ,el a plecat in italia cu pretextul ca se duce sa munceasca pentru mine si pentru fetita iar eu i-am raspuns ca nu e bine sa plece in strainatate ,departe de familie pentru ca v-om ajunge sa ne despartim el isi va gasi alta femeie si asa a fost ,in fine el tot a plecat
eu am ramas cu fata acasa am stat cu ea pana la varsta de 3 ani dupa aceea eu m-am angajat in tara ,el trimitea banii pe numele mamei lui,eu nu vedeam nici un ban,nu pentru mine ,pentru fata ,nu vorbea cu mine la telefon,in tara am lucrat o perioada aproape de un an cu contract de munk iar dupa aceea s-au facut restructurari si m-au dat afara,am stat o perioada in tara dupa aceea cu speranta ca imi v-oi gasi de munca dar nu am gasit nimic ,copilul cere nu stie ca e criza ,ca nu sunt banii etc.si am decis sa plec la o prietena in italia cu toate ca ma durea sufletul ca o v-oi lasa in aceea familie,numai o mama poate sti asta ce simt eu si nopti nedormite cu gandul la fetita,acum sunt in italia dar vreau sa ma intorc acasa la fetita sa-mi i-au fata din aceea familie ,pentru ca anii trec ,viata se scurge iar in italia iti spun sincer nu mai merge cum mergea pana sa intram in ue.si mie imi e frica ca nu imi va ramane mie dar nici lor,nu as realiza niciodata ca nu va ramane cu mine,iti spun sincer ca as innebuni,
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
Pentru a castiga procesul trebuie sa aveti probe foarte serioase.
Este recomandabil sa apelati la consultatanta si asistenta unui avocat pentru ca aveti nevoie de acestea.
da,aveti dreptate,majoritatea probelor sunt vazute de familia lui,de amici lor care intra in casa si de mine,dar cum ei nu se pune martorii pentru ca sunt amici ,am ramas decat eu care nu pot dovedi ,doar vorbind:(si jurand ,dar nu stiu daca se i-a in calcul,o intrebare am la dumneavoastra,prietenii care i-am cunoscut in italia ,stiu,m-au vazut cat m-am chinuit sa am un post de munca,sa pot trimite banii in tara pentru fetita etc.se i-au in considerare ca martorii pentru mine?eu in italia nu am lucrat cu contract de munca,am lucrat la negru si pe perioade scurte dar am trimis banii,imi v-a cauza ca nu am lucrat cu contract de munca?va multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
feliciaiva, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, interzicere acces in locuinta bun comun, dovezi pentru partaj alinapricopi alinapricopi buna ziua am mare nevoie de ajutorul dvs sa incep cu inceputul,in 2007 am plecat in italia cu iubitul meu la munca,toti bani ce ii faceam ii trimiteam in ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor elabina elabina Am deschis divortul in iunie 2010 primul termen in octombrie 2010,pana sa ajung la primul termen am renuntat la divort.Eu lucrez in italia cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)