avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pentru studii-care este legislatia in vigoare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pentru studii-care este legislatia in vigoare?

Buna seara!Am si eu o intrebare referitoare la concediul pentru studii. Angajatorul meu mi-a aprobat, in scris, la data inscrierii in programul de pregatire , "program de lucru flexibil". In ultima vreme, insa, nu prea mai este asa de flexibil, cerandu-mi respect cu strictete orarul de lucru stabilit anterior inscrierii la cursul de perfectionare. De aceea ma intereseaza ce legislatie se aplica, in privinta concediului de studii, intrucat nu doresc sa intru in conflict cu angajatorul.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ema.1 , utilizator 19:43, 18 Ianuarie 2011
M-am inscris la acest program cu acordul angajatorului. Am fost indusa in eroare de catre acesta, in privinta programului de lucru.
Acum mi se cere sa renunt la aceste cursuri ( pe care le-am platit deja)si sa respect cu strictete programul normal de lucru. Ce pot face? Este corect cum a procedat?Cum imi pot recupera paguba?Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
ema.1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru redus la 6 ore pe zi pentru pregatire profesionala, fara reducerea salariului ema.1 ema.1 Buna ziua. Doresc sa solicit angajatorului meu reducerea programului de lucru la 6 ore pe zi, fara reducerea salariului, in conditiile in care particip la un ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii marabirta marabirta Se acordă concediu pentru studii plătit în sistemul bugetar? (vezi toată discuția)
Co fara plata pentru formare profesionala cris2279 cris2279 Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de acest concediu: 1. Care este procedura de justificare a acestui co (angajatul trebuie sa demonstreze cu acte ... (vezi toată discuția)