Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti constatatori. In primul proces verbal se specifica ca in data de:14.10.2010 ora 06:21 am circulat fara rovineta pe un anumit sector de drum, in al doilea proces verbal se specifica ca am circulat in data de: 15.10.2010 ora 13:43 fara rovineta pe acelasi sector de drum. Amenzile sunt la fel de 125 RON SI CONTRAVALOARE DE DESPAGUBIRE DE 28 EURO. Cat trebuie sa platesc?
Deci ati savarsit aceeasi abatere in zile diferite, nu conteaza ca v-au trimis procesele verbale in aceeasi zi, totusi daca dumneavoastra aveti probe ce pot fi probate cum ca ati fost surprins in aceeasi zi fara rovinieta, atunci puteti ataca ambele procese verbale, unul pentru completarea eronata a datei pe procesul verbal iar celalalt pentru sanctionarea a aceleasi abateri , pe acelasi sector de drum in aceeasi zi, desi din ce scrieti dumneavoastra nu prea vad unde este greseala lor.
Despagubirea de 28 de euro este bizara, ei spun ca (cuvintele agentului de politie) "se despagubeste propietarul masinii" (cazul meu fiind la volanul altei masini de cat cea aflata in proprietate) , totusi traseul banilor au alta cale, in plus eu am fost obligat sa o platesc pentru ca mi s-a retinut si certificatul, dumneavoastra o sa platiti prin mandat postal, nu vad rostul acelei taxe de despagubire!