avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... eu vreau sa div dar sotia nu! ce pot face?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

eu vreau sa div dar sotia nu! ce pot face?

buna ziua, sunt despartit in fapt de 8 ani,de sotia mea si eu vreau sa divortez dar ea nu vrea, ce pot sa fac??? mentionez ca nu avem copii impreuna.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:17, 29 Decembrie 2010
Dar din culpa cui nu mai locuiti impreuna?
Nu cumva dvs. ati parasit domiciliul comun?
Incercati sa consultati un avocat pentru a se analiza daca sotia este vinovata si daca aveti probe.
Daca deschideti procesul aiurea se va respinge divortul.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara VaLyBr VaLyBr Am si eu o problema cu actuala sotie, eu sunt din Braila dar sunt casatorit cu ea in judetul Arad, acum am locatie acolo ca mi`am schimbat buletinul, acum vrem ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa divortez mai repede??? raluk2009 raluk2009 Problema sta cam asa m-am maritat acum 5 ani eram si eu mai mica si mai proasta a fost o nebunie dupa o luna de zile ne-am despartit el a plecat pe drumul lui ... (vezi toată discuția)
Este furt intre soti sau nu? lucianlucian lucianlucian Buna seara Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia a nascut in Spania in luna Iulie, iar dupa nastere am primit suma de 2500 euro (indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)