avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de imprumut

buna seara.

ce forma trebuie sa imbrace un contract de imprumut pentru o suma de bani, imprumut gajat cu un autoturims?
am imprumutat o suma de bani cuiva, suma care inca nu este scadenta.
doresc sa fac pentru aceasta suma un contract de imprumut si imprumutatul sa gajeze autoturismul in favoarea mea.
vreau sa am siguranta ca nu pierd bunul in concurs cu alt creditor, inclusiv statul.
este suficient inscris sub semnatura privata cu doi martori?
trebuie sa dau data certa inscrisului?
neaparat trebuie sa fie act autentic?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:37, 29 Decembrie 2010
mergeti la un notar pt acel imprumut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inscriere in aegrm a unui contract de imprumut sub semnatura privata geid geid Buna ziua, Doresc sa aflu procedura propriu-zisa de urmat pentru a inscrie in registrul AEGRM a unui contract de imprumut (de consumatie) sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Masina gajata electronic amanetata aris77 aris77 buna, avem o masina luata prin credit de la brd, deci gajata in arhiva electronica, in talon fiind trecuta eu ca proprietar . Acum ceva timp sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Masuri de garantie la imprumut eduardcafe eduardcafe buna ziua tuturor. imi dati va rog un sfat. as vrea sa dau cu imprumut o suma de bani, 10000 euro. ce masuri de garantie exista ca sa nu dau in bara sa umblu ... (vezi toată discuția)