Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

buna? cit timp dureaza pina iti da un verdict dupa ce tiau luat permisul,inca nu stiu pe cit timp sau daca mil iau, au trecut deja mai mult de doua luni.va multumesc
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 19:14, 29 Decembrie 2010
Poti da mai multe detalii? Cine ce a luat? Sa inteleg ca ti s-a suspendat permisul de catre Politia Rutiera si ai contestat masura in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto.alcoolemie.cat timp trebuie sa stau pe bara ? krebs krebs Am ramas fara permis auto din 17 sept.2007 pt. alcool (0,59 in aer-dosar penal-anulare permis) in Pitesti dupa ce m-am sifonat (accident usor) cu o ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! in urma pătrunderii intr-o intersecție unde aveam ... Andrei312 Andrei312 Buna seara ! In urma pătrunderii intr-o intersecție unde aveam indicatorul Cedează trecerea, am considerat ca nu deranjez pe nimeni trecând, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Solutie plangere contraventionala Claudia Simion Claudia Simion Stimati colegi, Va adresez si eu urmatoarea intrebare: intr-un proces avand ca obiect plangere contraventionala (OUG 195) impotriva unui proces verbal, prin ... (vezi toată discuția)