avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Posibile noi probe la admitere la INM 2011-2012 - ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Posibile noi probe la admitere la INM 2011-2012 - incredibil ce vor sa faca!

Acum cateva zile s a afisat pe saitul CSM un anunt privind recrutarea magistratilor pe viitor (aflata in dezbatere publica),probabil va intrebati ce vor sa faca...eee vor sa scada ponderea examenului grila+rationament la 40% din nota finala si sa mai adauge inca 3 probe ce nu au legatura cu profesia de magistrat(poate doar o posibila proba de solutionare a unei spete....care va fi cel mai probabil foarte subiectiva)#-o voi ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: mer_123 , utilizator 22:08, 2 Ianuarie 2011
am inteles ideea dar intrebarile raman ... totul depinde de modificarea legii, de raportul pe justitie, de numarul locurilor ce se vor canta la judecatorii/ parchete pe langa judecatorii ...
Desigur nu este un lucru clar aceasta schimbare depinde de multe lucruri precum cele mentionate plus ,as mai adauga eu unul noile coduri, impactul va fi destul de mare si pentru cei de la inm care organizeaza concursul si pentru magistrati si pentru avocati cat pentru toata societatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)