avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut 2 suspendari pentru alcool, m-am reabilitat, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut 2 suspendari pentru alcool, m-am reabilitat, am redobandit permisul si iar am fost prins. Data publicarii: Luni, 3 Ianuarie 2011, 18:22 am avut 2 suspendari pentru alcool m-am reabilitat cu hotarire judecatoreasca am dobadit permis

am avut 2 suspendari pentru alcool dupa care mam reabilitat dupa care am redobandit permisul si iar am fost prins
Data publicarii: Luni, 3 Ianuarie 2011, 18:22
am avut 2 suspendari pentru alcool m-am reabilitat cu hotarire judecatoreasca am dobadit permisul dupa care am fost iar prins cu alcool peste limita legala fara a avea accident ,poate sa-mi spuna cineva in ce situatie ma incadrez. .va multumesc astept raspuns.

va multumesc ca mi-ati raspuns ,deci chiar daca sant la a treia oara cand am fost prins cu alcool la volan as putea scapa cu suspendare in urma reabilitarii pe care eu chiar am scoso la cerere inainte de a face prostia,eu eram reabilitat de drept de la inceputul anului 2010 ,anterior depunerii cererii de reabilitare judecatoreasca,in care se specifica ca eram reabilitat inainte de depunerea cererii pe care eu am puso pe 11 iulie iar prostia am facuto pe 15 iulie ,pronuntarea hotaririi reabilitarii am primito pe 22 iulie,mentionez ca lucram ca sofer si am toate caraterizarile bine puse la punct,pe cazierul de la politie nu imi apare nimic dar imi apare pe cazierul auto.va multumesc din suflet
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
stirbuviorel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier mar17 mar17 In data de 28/06/2011 am primit sentinta de 1 an si 2 luni cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice fara accident . Dupa cat timp mi se ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar- termen/procedura moritsu moritsu Va rog sa ma ajutati cu niste pareri ! \\" instanta condamna pe inculpat pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui ... (vezi toată discuția)
Daca primesc o pedeapsa cu suspendare pentru o infractiune raman cu cazier? eu45ani eu45ani daca primesc o pedeapsa cu suspendare ptr. o infractiune ptr. conducere sub influenta alcoolului raman cu cazier ptr. totdeauna sau se prescrie dupa un anumit ... (vezi toată discuția)