salut am o prblema eram in stare de ebrietate si m am intalnit cu fosta mea prietena cu care am vrut sa vorbesc iar o alta fata care era cu fosta mea prietena sa -a bagat intre noi sa nu vorbim iar find beat am inceput sa o lovesc pe fata dar nu amintesc sa fi lovit tare .iar aceasta a depus o plangere la politie inpotriva mea am fost chemat la sectie unde am dat o declaratie despre cele intamplate dupa care mi -au dat drumul fara amenda .fata im spune ca nu vrea sa retraga plangerea si vrea sa ma dea in judecata .intrebarea mea catre dvs este :ce pedeapsa o sa primesc daca ma da in judecata si nu ajung la intelegere cu victima?daca am sansa sa scap fara dosar penal ? sau cu o amenda .nu am cazier pana acuma si nici nu am avut vreo treaba cu politia eu lucrez in strainatate legal cu contract de munca si daca pot sa ma duc inapoi la lucru ? sunt disperat si im pare nespus de rau de cele intamplate astept un raspuns va multumesc
Va poate tarai prin instante.
Chiar daca primiti rezolutie de neinceperea urmaririi penale, aceasta poate fi atacata in instanta.
Ideea este ca puteti trageti destul de mult din cauza gestului dvs. imprudent.
Chiar daca persoana vatamata nu a avut nevoie de mai mult de 10 zile de ingrijiri medicale, dosarul ajunge la parchet chiar si pt. o propunere de scoatere de sub urmarire sau incetare a acesteia.
Dosar penal -lovire
sionalina
Buna seara! Vreau sa fiu cat mai explicita pentru a se intelege exact nelamurirea mea si tocmai , poate de aceea continutul subiectului meu va fi prea lung ( ... (vezi toată discuția)
Agresiune
Crinutza777
Buna ziua am si eu o intrebare..luna trecuta pe data de 22 am insotit-o pe mama mea la tribunal pentru procesul ei cu tatal meu,akolo martora tatalui..sora lui ... (vezi toată discuția)
Lovire
theodor3500
Va rog sa-mi spuneti din practica dvs ce consecinte sunt daca o persoana este reclamata pentru insulta amenintare si lovire.Precizez ca exista un martor ocular ... (vezi toată discuția)